_M4A1158.jpg

Användingsområden

Removeit erbjuder färdiga branchanpassade sanering- och desinfektionslösningar som passar just er verksamhet!

Incheckning för hotellreceptionen

Hotell

Removeits desinfektionslösning säkerställer att du på ett snabbt och sparsamt sätt kan desinficera små till medelstora hotellrum på under en minut.

 

På kort tid får du bort bakterier, lukt och damm i rummen vilket ger din nästa gäst en fräsch och behaglig upplevelse under sin vistelse. Removeit erbjuder även desinficering på större ytor som konferensrum och restauranger på hotellet.
 

Under desinficeringen kan all inredning finnas kvar på i rummet då Anosan är pH neutralt och är helt ofarligt för människa och miljö.

 

Restaurang

För dig som driver en restaurangverksamhet är det extra viktigt att ha en behaglig och fräsch lokal för att dina gäster ska trivas.

 

Removeits desinfektionsmedel ser till att du får en trevligare restaurangmiljö som är fri från bakterier, damm och virus som resulterar att du får en bra lufthygien för dig och framför allt dina restauranggäster. Med vår kallfoggningsteknik slipper du även torka av bestick, glas eller andra kontaktytor.

Anosan passar även utmärkt i köket som är en vital del av restaurangen och kraven är extra höga att rumsmiljön och lufthygienen håller en hög nivå när dina medarbetare utför sitt jobb.

Chef Salad
 

Skola

Det finns väl ingen viktigare plats att säkerställa desinfektion av bakterier som i skolan, som dessutom inte är hälsofarligt. Anosan desinfektion kan användas mot bakterier i antiseptiska apparater, på ytor, föremål och i luft.

Det kan också användas som desinfektion i tvätt-och diskmaskiner för att sterilisera kläder, handdukar och lakan. Bakterier utvecklar ingen resistens och reduceras med 99% inom en minut.

 

Removiets desinfektion med ANOSAN® kräver ingen andningsmask eftersom det inte är hälsofarligt. Vilket gör den väldigt lämplig för användning i skola

Studenter i klassrummet
Image by Klim Musalimov

Idrottsanläggningar

Det är speciellt viktigt att rengöra hygienutrymmen, dusch- och omklädningsrum för att bryta möjliga smittvägar. Även ytor som man vanligtvis tar i ofta såsom dörrhandtag, kranar samt lysknappar bör rengöras regelbundet men dessa ytor glöms ofta bort.

 

Med hjälp av Removeit är detta problem löst. På ett effektivt och enkelt sätt desinficerar och rengör Removeit omklädningsrum från lukt och fukt på idrottsanläggningar som bland annat hockey anläggningar och fotbollsarenor. Vi analyserar olika omklädningsrum som ska desinficeras och där efter börjar vårt arbete mot en virusfri miljö.

 

Kommersiella fastigheter

Removeit.se är en rikstäckande partner som arbetar med desinficering mot privata och kommersiella fastigheter.

 

Vi har en helt miljöanpassad metod för mögelborttagning i källare, krypgrund, på vind och i andra typer av utrymmen där mögel finns - även i de fall då det är frågan om små mängder mögel så rekommenderar vi att man åtgärdar problemet i tid för att minska påverkan på fastighet och människa.

 

Efter utförd desinficering så bör om möjligt avfuktare installeras, alternativt så bör ventilationen ses över. Är du osäker på vad du skall göra, kontakta oss så delar vi med oss av våra erfarenheter.

Tomt rum
 
Bär mask i kollektivtrafik

Transport & Kollektivtrafik 

Removeit.se är en rikstäckande partner som arbetar med olika former av desinficeringsuppdrag. Vi arbetar med sanering av allt från sanering av lösöre till sanering av fordon och lokaler.

 

Vi använder oss av miljöanpassad och biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel. Vi genomför löpande utbildning av våra medarbetare och samarbetspartners i syfte att minimera vår miljöpåverkan.

 

Varför Removeit?

Ikonerna nedan hjälper dig

home-in-line-image-1_100x_dc046a34-50d1-

Komplett lösning

home-in-line-image-4_100x_792bbb09-0669-

Skapar ingen resistens

home-in-line-image-2_100x_f96271d7-37f8-

Spara tid

home-in-line-image-5_100x_fe4b7517-10be-

Helt ofarligt för miljön

Save_money_100x_100x_100x_973121ab-055f-

Spara pengar

home-in-line-image-6_100x_bb413977-591d-

Enkel att använda

Alex Edstein, Sportchef ESK Hockey

Vi är supernöjda med Removeit’s lösning och rekommenderar alla att testa dem.

Tulling Muy Thai TMT

Vi använder maskinen ca 5 ggr per dag efter varje avslutat pass 😍🙏 Anosan är överlägsen alla andra lösningar!

anders_gustafsson_removeit.jpg

Anders Gustafsson, Taxi Enköping AB

En trygghet att veta att vi gjort allt vi kan för att ha rena och smittfria bilar.

Certifikat

FÖR EN TRYGG MILJÖ

Vid varje utförd desinficering så lämnar Removeit en fullständig dokumentation på vilka ytor som desinficerats, när det har desinficerats och vad det har desinficerats emot. Denna dokumentation lämnar vi som ett kvitto på en professionell utförd desinficering, men även för att du ska kunna visa upp detta för dina gäster. På detta vis kan dem känna sig trygga när dem besöker och vistas i dina lokaler. Removeit garanterar en trevligare miljö och atmosfär för dig, dina medarbetare och gäster.