Removeit är exklusiv distributör av ANOSAN®

ANOSAN® är 100% biologiskt nedbrytbar och överlägsen mot alla kommersiella desinfektionsmedel. Var rättvis mot miljön och välj Removeit!

Vi har kunder i alla sektorer 

Inom Removeit har vi specialistkompetens när det gäller rengöring, sanering och desinfektion. Vi har kunder inom de flesta branscher däribland idrottsanläggningar, transportverksamheter, gym, djuruppfödning, städverksamheter men vi har också fastighetsbolag och försäkringsbolag som kunder.

Ditt unika behov och vår personal i fokus

Vår filosofi är att alltid leverera en hög kvalitet i våra tjänster. För att kunna göra det krävs en engagerad, kunnig och motiverad personal och erkända produkter. Vi arbetar löpande med miljöutbildning och utveckling av kompetens inom områden som är relevanta för vår verksamhet. Det lägger en stabil grund för att vi alltid ska kunna leverera tjänster till våra kunder på ett proffsigt och engagerat sätt. Är du nyfiken på att veta mer om vårt företag, tveka inte att kontakta oss direkt.

photo1_edited_edited.png

Tveka inte på att säga hej 👋🏼 

i chatten, vi brukar vara ganska snabba!

OM OSS

Vår vision är en friskare värld

Removeit Scandinavia AB erbjuder lösningar med desinfektionsmedlet Anosan för att säkra smittfria miljöer.
 

Tillsammans med olika typer av applikationer kan vi säkerställa den optimala desinfektionslösningen för både luft, yta och vatten för alla verksamheter och miljöer där människor riskerar smitta. Vi har en unik produkt utifrån att den är biologisk, ofarlig för människa, djur och miljö dessutom pH neutral och skadar eller bleker inte inredning.
 

Vi är rikstäckande och har våra kontor i Enköping och Helsingborg.

IMG_0005.JPG
Produktbild 100ml_annosan.JPG

NU 100% ECO!

Anosan innehåll är vatten och salt, vilket innebär att det är det överlägset bästa desinfektionsmedlet i världen. Inga gifter, kemikalier eller alkogener. Dessutom pH neutralt.