VI ÄR HÄR FÖR ATT BROMSA SMITTAN

Med hjälp utav vårt sortiment av produkter och tjänster

Rulla nedåt

Vi Erbjuder

ATP mätning

Pris 2.000kr per tillfälle samt 40kr per testpunkt

ATP-mätning kompletterar visuella kontroller genom att detektera osynlig kontaminering på cellnivå.

Vi använder den modernaste utrustningen och ger er tydlig bild över hur pass hög bakteriell nivå ni har. Provtagning och mätning går på några sekunder vilket innebär snabbare feedback och att åtgärder kan vidtas omedelbart.

Informativt - ATP-nivån ger information om rengöringens effekt avseende både levande och dött cellmaterial. Låga ATP-nivåer innebär att det finns lite "bakteriemat" och mindre risk för bakteriell tillväxt. Tvärtom gäller för höga ATP-nivåer. ATP-mätvärdena kan användas för att förebygga och upptäcka allvarliga hygienrisker och kvalitetsbrister.

Kontakta oss på växel 020-887477 eller skicka en förfrågan till info@removeit.se

Desinfektion

Vi erbjuder totalt rumsdesinfektion av alla typer miljöer och fastigheter. Vi debiterar 15kr per kvadratmeter och garanterar att lokalerna är smittfria. Oavsett om det är sjukhus, skola, kontor eller omklädningsrum genomför vi en snabb miljövänlig desinfektion.

 

Kontakta oss på växel 020-887477 eller skicka en förfrågan till info@removeit.se

Hur fungerar vår produkt? 

Ta dig en titt på videon nedan!

 ANOSAN® 

 Removeit erbjuder marknadens säkraste desinfektionsmedel ANOSAN®
som effektivt eliminerar och angriper corona-virus, bakterier och andra virus.

Detta desinfektionsmedel tillsammans med vår kall-fogging teknik (Till exempel: C150) angriper all luft och reducerar 99,995% av alla mikroorganismer. ANOSAN® innehåller endast naturliga ämnen och är därför ett helt säkert desinfektionsmedel.

 


 

Våra vanligaste frågor

Vad är Anosan?


Det har effekt mot virus, bakterier, sporer, mögel och svamp. Anosan är ett naturligt desinfektionsmedel som är pH-neutralt, utan kemikalier eller alkogener.Det vill säga rent miljömässigt - överlägset andra desinfektionsmedel.
Vad innehåller Anosan?


Grundingredienserna är salt och vatten som genom elektrolys skapat ett elektrokemiskt aktiverat vatten med den aktiva komponenten hypoklorsyra.
Vad är Hypoklorsyra?


Hypoklorsyra är ett naturligt förekommande ämne som produceras i våra vita blodkroppar för att bekämpa bakterier. Hypoklorsyra är dessutom mer än 100gr mer effektivt än natriumhypoklorit (klorin) dessutom är det i Anosan helt ofarligt.
Kan jag använda Anosan på alla ytor?


Det är helt säkert att använda på alla ytor. Då det är pH-neutralt så bleker det inte och orsakar inte heller missfärgning. Dessutom med vår utrustning kan vi eliminera virus och bakterier i luften.
Är det farligt för miljön?


Det är helt ofarligt för miljön, och hjälper er i jakten på en grönare profil.
Behöver jag göra något efterarbete?


Nej. Ingen avtorkning behövs.
Vad är den stora skillnaden gentemot alkoholbaserade produkter?


Alkoholbaserade produkter har flera risker. torkar ut gummi/plast och får dem att spricka. Alkohol har även en tendens att dunsta vilket riskerar att kontakttiden inte är tillräckligt lång. Dessutom får det ej användas i närheten av barn samt är brandfarligt.
Hur lång hållbarhet har produkten?


Oöppnad förpackning håller i två år från tillverkningsdatum, öppnad förpackning skall användas inom 3 månader. Detta gör att det är inga problem att köpa i bulk av oss.
Är era priser ink eller ex moms?


Alla våra priser på hemsidan är inklusive moms.

Removeit häst anosan.jpg